Black Anus Burger
Iedereen lust wel een dikke burger. Speciaal voor de echte vreetzakken hebben wij hier het beste hamburgerrecept ooit. De Black Anus Burger (Black Angus Burger recept). Heerlijk om mee te dineren of om mee te lunchen.
Black Anus Burger (2 Personen)
Ingrediënten
- 4x Vettige plakken spek
- 2x Hamburger broodjes
- 2x Black Angus Hamburgers
- 1x Balzakje rucola sla
- 2x Stinkende plakken Cheddar kaas
- 50 ml Kwak mayonaise
- 1x Eetlepel Ketchop
- 1x Halve kleine rode ui
- 1x Theetepel witte wijn azijn
- Halve theetepel zwarte peper
- Halve theetepel paprika poeder
- Halve theetepel zout
- Halve theetepel fijne kristalsuiker
- 1 Middelgroot ei
Instructies
- We beginnen als eerste met het heerlijke cum sausje. Doe het als volgt: Meng die zure azijn, ketchop en het kwakje mayo met elkaar en mix het met die scherp stinkende ui. Mix vervolgens de kruiden door de saus. Alles goed roeren en klaar is de cum saus.
- Bak het vettige spek tot deze lekker knapperig is. Laat het uitlekken op toiletpapier. Krab even aan je balzak en snijdt een mooie horizontale spleet in de broodjes. Pleur een eettepel oalewijfolie in de pan en bak de zwarte anus burgers aan beide kanten in 3 minuten. Bak ondertussen een eierstok en maak de dooier stuk.
- Het lekkerste is om de broodjes even in een broodrooster te smijten. Wanneer de hamburgers bijna klaar zijn. Gooi er dan een plakje stinkende cheddar cheese op. Laat het kaas smelten, en leg het geroosterde broodje op een bord. Spuit de cum saus eroverheen en leg de eierstok met spek. Vreetsmakelijk!